Spot on Lolland-Falster

Onsevig og Vindeby

Klik på billedet for se videoen.
Videoen er tekstet på dansk og engelsk.

Er du lystfisker eller til en kuttertur er Onsevig på Lolland er populært fiskespot. Men der er også restaurant Den Fuldkomne Fisker, Richard Winthers Hus og en spændende historie om det gamle badehotel.

Spot On Lolland-Falster er taget til Onsevig Havn på Lolland og her er der både shelter og restaurant Den Fuldkomne Fisker, DM i fladfisk og fantastiske historier om verdens første havvindmøllepark og to af de største kunstnere i Danmark: Richard Winther og John Kørner. Hør om hvad du SKAL se og hvorfor modemagasiner allerede har været her.

 

Indhold i videoen

Onsevig Havn er en lille havn på Lolland, der er kendt for sin smukke natur, sit rige fiskeri og sin kunst.

Havnen ligger i nærheden af byen Vindeby, der er kendt for at have været hjemsted for verdens første havvindmøllepark. I dag er møllerne væk, men byen er stadig et vigtigt center for vindenergi.

Fiskeri

Onsevig Havn har en lang tradition for fiskeri. I dag er det stadig muligt at fange fladfisk, ising, pighvar og skrubbe i området. I september afholdes Danmarksmesterskabet i Fladfisk i Onsevig.

Kunst

Onsevig Havn er også et populært sted for kunstnere. Maleren John Kørner er vokset op i området, og hans forældre havde Onsevig Kro, der var et populært sted for fester og kunstneriske arrangementer.

I Vindeby ligger Richard Winthers Hus, der er et museum for kunstneren Richard Winther. Winther var en eksperimenterende kunstner, der arbejdede med både maleri, skulptur og fotografi.

Andre attraktioner

I nærheden af Onsevig Havn og Vindeby findes der en række andre attraktioner, herunder:

  • Rewentlow-Museet Pedestrup
  • Horslunde Kirke
  • Kragenæs Fyr

Onsevig Havn og Vindeby er et charmerende område med en rig historie og kultur. Området er et godt sted at besøge, hvis man er interesseret i natur, fiskeri, kunst eller historie.


Find overnatning tæt på Onsevig og Vindeby

Den Fuldkomne Fisker
Campingplads og restaurant
www.onsevig.com

Andre overnatningssteder
Klik her for at se allle Airbnb overnatningssteder og Bed & Breakfast steder i Nakskov:

www.airbnb.dk/nakskov-denmark/stays


Flere videoer om særlige steder på Lolland og Falster